Sfeerbeeld zwemmende baby

Een Cranio Sacrale+ relaxatie of een relaxerende behandeling in het water (Cranio in water/Watsu) kan een opstart zijn van een therapeutische behandeling, enerzijds. Anderzijds zou het kunnen dat je reeds in therapie bent (bij jouw therapeut) en complementair met jouw therapie een relaxatie behandeling wenst.

Of je bent nu echt eens toe aan ontspanning en diepe rust en je hebt geen nood of behoefte aan therapie.

Of je wenst kennis te maken met het waterwerk aan de hand van een relaxerende waterbehandeling zonder reeds in therapie te gaan of je kiest voor een cranio sacrale+ behandeling gewoon omdat het jou deugd kan doen. In geval van chronische pijn, fibromyalgie, ... kan een relaxerende waterbehandeling extra deugddoend zijn.

Je kan opteren voor een :

- Cranio Sarcral+ relaxatie (op een massagetafel)

- Cranio in water / Watsu- sessie (in een verwarmd therapeutisch zwembad (34°)

In het kader van stress- en trauma release past ook relaxatie. Het maakt onderdeel uit van zelf-regulatie. Wetende dat zelf-regulatie meer is dan enkel relaxatie zullen deze relaxerende behandelingen gekaderd worden in een dynamische aanpak.

Wens je geen behandeling van een uur, maar wens je eerder eens te proeven van een korte Aquarelax, dan kan dat tijdens Aqualounging momenten (zie item Aqualounge voor verdere informatie.