Sfeerbeeld zwemmende baby

Cranio in water / Watsu® / Healing Dance®

GA NAAR NIEUWE WEBSITE

> > > > www.els-aquatouch.com

Cranio in Water/Watsu/Healing Dance wordt aangeboden ter relaxatie zowel nabij Ronse, als nabij Dendermonde. Cranio in Water is aangewezen bij overmatige stress, burn-out, fibromyalgie, CVS, andere chronische pijnen, ... en kan ook een ingang zijn tot verdere therapie/begeleiding 'in het water' (Integratief Aquatische Therapie -IAT) of 'op het land' (Integratief Somatische Therapie - IST/DBT).

In het water bewegen we anders dan op het droge. Doordat het water ons lichaam langs alle kanten omringt en draagt, en de zwaartekracht wegvalt, zijn andere bewegingen mogelijk dan op het land. Vanuit diepe ontspanning kunnen (oude) spanningen ontwinden en zo de ruimte krijgen zich uit te drukken en los te laten.

Niet voor niets wordt water als hét helende element beschouwd in diverse culturen, alook is het bekend een pijnverminderend effect te hebben.

In combinatie met Healing Dance Below kan ik je ook onder water voeren (met een neusklem uiteraard). Je ervaart nog meer de drie-dimensionaltiteit van bewegen en de gewichtsloosheid. Een unieke ervaring. Je kan hiervoor kiezen, maar dit hoeft niet.

Soms kan het lichaam reeds loslaten, maar de 'psyche' nog niet, of omgekeerd. Soms kan 'iets' (weerstand, angst, boosheid, verdriet, een aanname, ... ) niet loslaten aangezien het nog niet echt gezien, erkend, doorvoeld, doorwerkt en geïntegreerd werd. Een traject van Integratief Somatische Therapie en/of in combinatie met Integratief Aquatische Therapie kan dan in aanmerking komen na overleg. Lees meer hierover onder desbetreffend aanbod.


Wens je een afspraak te maken, gelieve me dan telefonisch te contacteren : 0486/ 27 65 53

Wees vrij om meer informatie in te winnen.

Onder het item contact vind je de duur van de behandeling, alsook de betalingsvoorwaarden en de praktijkadressen.