Sfeerbeeld zwemmende baby

TRE®, Trauma and Tension Release Exercises - Spanning Ontladende Oefeningen

GA NAAR NIEUWE WEBSITE

> > > > www.els-aquatouch.com

In een meer dynamisch kader van zelfzorg, zelfregulatie, en stress- en trauma release bied ik jou ook de mogelijkheid aan om

> TRE® te leren, Tension Release Exercises, zodanig dat je deze stressreducerende zelfhulp-methode thuis kunt toepassen, eventueel met tussentijdse contacten. Ik leer je in een 3-tal sessies hoe je zelf, met behulp van enkele Spanning Ontladende Oefeningen, jouw diepe stress en zijn lichamelijke negatieve gevolgen ervan uit je lijf kunt trillen.

Aan de hand van eenvoudige opwarmingsoefeningen creëren we de mogelijkheid om ons lichaam te laten trillen en vibreren om zo chronische stress- en vastzittend trauma uit ons lijf vrij te trillen. Deze oefeningen werden door David Berceli samengebracht tot een geheel om te komen tot het uiteindelijke bevrijdende trillen. TRE® wordt toegepast in diverse stress- en trauma-gerelateerde omgevingen om deze opgebouwde spanningen een uitweg te gunnen.

Jij ook kunt van dit natuurlijk fenomeen, die je onder begeleiding op eenvoudige wijze opnieuw wordt eigen gemaakt, jouw persoonlijk voordeel halen en jezelf zo het geschenk geven door aan de hand van dit lichaamseigen 'neurogeen trillen' je van jouw innerlijke stress te bevrijden. Iedereen heeft wel last van dagelijkse stress en je hoeft dus geen traumatische achtergrond te hebben om hier voordeel uit te halen. TRE® is een innerlijke en natuurlijke hulpbron en in de begeleiding wordt ook de nodige omkadering en achtergrond gegeven.

Ik bied zowel individuele begeleiding aan als introductiereeksen in groep.